KONYA SANAYİ ODASI ORGAN SEÇİMLERİNE İLİŞKİN DUYURU

2018 Nisan ayında yapılacak Oda Organ Seçimlerine seçmen olarak katılabilmek, Meslek Komiteleri ve Meclise Üye seçilebilmek için 5174 sayılı TOBB Kanunu ve Odalar Organ Seçimleri Hakkında Yönetmelik gereği VERGİ MÜKELLEFİYETİ olma şartı arandığından, Üyelerimizin vergi kayıtlarını kontrol ederek, hatalı kayıtlarını düzeltmeleri zorunludur.

Üyelerimizin Vergi Mükellefiyetliklerine ilişkin Oda Kayıtları 19 Şubat Pazartesi – 05 Mart Pazartesi günleri arası mesai bitimine kadar hafta içi 08.00 – 17.00 saatleri arasında ODA SİCİL SERVİSİNDE incelemeye açık olup, aynı zamanda Odamız WEB sayfasına (www.kso.org.tr) da konmuştur. Hatalı Vergi Kayıtları ve T.C. Kimlik numaralarının (Gerçek Kişiler) düzeltilmesi için başvuruların; ek’inde bağlı oldukları Vergi Dairesinden alınmış belge ve T.C. Kimlik Numaralı Nüfus Cüzdanı Örneği ile birlikte firmanın antetli kağıdına yazılmış dilekçe ile yapılması gerekmektedir.

Bu süre içinde, Oda Sicil Servisine müracaat ederek Vergi Kayıtları ve T.C. Kimlik Numaraları ile ilgili Oda Kayıtlarını incelemeyen, varsa hataları düzelttirmeyen üyelerimiz; Vergi Mükellefiyeti ve T.C. Kimlik Numaraları açısından ODA KAYITLARININ DOĞRULUĞUNU kabul etmiş sayılacaklardır. Vergi Dairesi adı ve  no’su ile T.C. Kimlik Numarası (Gerçek Kişiler) bulunmayan üyeler seçim  listelerinde yer alamayacaktır.

ÜYELERİMİZE ÖNEMLE DUYURULUR.

KONYA SANAYİ ODASI BAŞKANLIĞI