BAŞKAN BÜYÜKEĞEN, ASANSÖR FUARI’NI ZİYARET ETTİ

Konya Sanayi Odası Başkanı Mustafa Büyükeğen, Konya’da düzenlenen Elevex Konya Asansör ve Teknolojileri Fuarı’nın açılışına katıldı. Fuarda stant açan firmaları ziyaret eden Başkan Büyükeğen, hayırlı olsun dileklerini ileterek Konya’nın asansör sektöründe Türkiye’nin öncü şehirlerinden biri olduğunun altını çizdi.

Elevex Konya Asansör ve Teknolojileri Fuarı’nın sektör için önemli bir organizasyon olduğunu belirten Büyükeğen, “Fuarda 200'e yakın firmamız stant açmış durumda. Çin, Brezilya, Dubai, Almanya, Rusya, Hindistan gibi ülkelerden de katılımcılar var. Sektördeki 500 milyon dolara yakın ihracatın yarısına yakını şehrimizden yapılıyor. İnşallah bu fuarda sağlanacak yeni iş birlikleri ile birlikte bu rakamlar daha yukarılara çıkacak. Konya Sanayi Odası olarak biz de fuarlara destek vermeye devam edeceğiz” dedi.