BAŞKAN KÜTÜKCÜ, BAUMA FUARI’NA KATILAN KONYALI FİRMALARI ZİYARET ETTİ

Konya Sanayi Odası Başkanı Memiş Kütükcü, Almanya’da gerçekleştirilen dünyanın en büyük iş makinaları fuarı Bauma 2022 Fuarı’na katılan Konyalı firmaları ziyaret etti.

İnşaat makinaları, inşaat malzemesi makinaları, maden makinaları, inşaat araçları ve iş makinaları sektöründe dünyanın lider fuarı olan Bauma 2022, bu yıl 33. kez gerçekleştirildi. Fuarda stant açan Konyalı firmaları ziyaret eden Konya Sanayi Odası Başkanı Memiş Kütükcü, fuarın hayırlı olmasını diledi. Başkan Kütükcü, ziyaretler sonrası şu değerlendirmelerde bulundu: “Bu yıl 33.’sü gerçekleştirilen Bauma Fuarı’nda 22 Konyalı firmamız stant açtı. Sanayicilerimizi stant alanlarında ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerimizi ilettik. Konya Sanayi Odası olarak bu yıl düzenlediğimiz organizasyon ile 17 firma temsilcimizi teknik gezi yapmaları için Bauma Fuarı’na getirdik. İnşallah hem stant açan firmalarımızın hem de teknik gezi yapan firma temsilcilerimizin yapacakları ikili iş görüşmeleri ve yeni iş birlikleri dış ticaretimize çok olumlu katkılar sunacak”