İYİBİLDİREN, KARİYER FUARI AÇILIŞINA KATILDI

Konya Sanayi Odası Yönetim Kurulu Üyesi Ömer Faruk İyibildiren, KTO Karatay Üniversitesi ev sahipliğinde düzenlenen “5Ü1K Konya Üniversiteleri Kariyer Fuarı 24” programına katıldı.

Selçuk Üniversitesi, Necmettin Erbakan Üniversitesi, Konya Teknik Üniversitesi ve Konya Gıda ve Tarım Üniversitesi iş birliğinde düzenlenen, ‘5Ü1K Konya Üniversiteleri Kariyer Fuarı 24’te, Konyalı sanayi işletmeleri ile üniversite öğrencileri bir araya gelme fırsatı elde etti. Üniversite öğrencileri firmalara staj ve iş başvurusunda bulundu.

Açılış programının devamında, protokol üyeleri stantları ziyaret ederek, bilgi aldılar.