KONYA HEYETİNDEN ANKARA ÇIKARMASI

Konya Sanayi Odası Başkanı Memiş Kütükcü, Konya Valisi Vahdettin Özkan, Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, AK Parti Konya Milletvekilleri, AK Parti Konya İl Başkanı Hasan Angı, Konya Ticaret Odası Başkanı Selçuk Öztürk ve Konya Ticaret Borsası Başkanı Hüseyin Çevik’ten oluşan Konya heyeti, Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum ve Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli’yle Ankara’da bir araya geldi. Toplantıda Konya’nın sanayi ve tarımın yanı sıra ekonomideki tüm talepleri görüşüldü. Konya Sanayi Odası Başkanı Memiş Kütükcü, Bakan Kurum ve Pakdemirli’ye Konya’ya verdikleri tüm destekler için teşekkür etti.