KONYA İŞ DÜNYASINDAN HİSARCIKLIOĞLU’NA ZİYARET

Konya Sanayi Odası Başkanı Mustafa Büyükeğen, Konya Ticaret Odası Başkanı  Selçuk Öztürk ve Konya Ticaret Borsası Başkanı Hüseyin Çevik, beraberindeki heyet ile birlikte Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu’nu ziyaret etti.

Konya iş dünyasının birlik ve beraberliğinden övgü ile söz edilen ziyarette TOBB Başkanı Hisarcıklıoğlu, yeni dönem çalışmaları için başarılar dileyerek, hayırlı olsun dileklerini iletti.

Ziyarete Konya Sanayi Odası Meclis Başkanı Memiş Kütükcü ile KSO Yönetim Kurulu Başkan Yardımcıları Necip Çimen, M. Zahid Çatlı, Yönetim Kurulu Üyeleri Celalettin Yılmaz, Mehmet Kaçmaz, Ömer Faruk İyibildiren, Kemal Özarpa, Meclis Katip Üyesi Muhammed Selman Eryılmaz, KSO TOBB Genel Kurul Delegeleri Tahir Büyükhelvacıgil ve Şenol Önal ile Genel Sekreter Fatih Bayraktar katıldı.