KSO BAŞKANI BÜYÜKEĞEN, MAKTEK FUARI’NI ZİYARET ETTİ

Konya Sanayi Odası Başkanı Mustafa Büyükeğen, yönetim kurulu üyeleri ile birlikte, MAKTEK Konya Fuarı’nı ziyaret ederek, stant açan Konyalı firmalara hayırlı olsun dileklerini iletti.

Bu yıl ikincisi gerçekleştirilen MAKTEK Konya Fuarı’nda, stant açan firmaları ziyaret eden Konya Sanayi Odası Başkanı Mustafa Büyükeğen, “Konya’mız makine ve aksamları sektöründe Türkiye’nin en güçlü şehirleri arasında yer alıyor. Sektörde Türkiye’nin 4. büyük ihracatçısı olan şehrimizde, böylesine önemli bir fuarın düzenleniyor olması bizim için çok kıymetli. İnşallah bu fuarda yapılacak yeni iş bağlantıları ile birlikte, şehrimiz makine sektöründe daha güçlü bir konuma gelecek. Fuarın düzenlenmesine emek veren, destek olan herkese teşekkür ediyorum” dedi.

Ziyaretlere KSO Başkan Yardımcıları Necip Çimen, M. Zahid Çatlı ile Yönetim Kurulu Üyeleri, Yusuf Küçükhemek, Kemal Özarpa, İbrahim Özen, Mehmet Ali Arlı, Mehmet Kaçmaz ve Ömer Faruk İyibildiren de katıldı.