KSO BAŞKANI BÜYÜKEĞEN, MSB BAKAN YARDIMCISI TÜFEKCİ’Yİ ZİYARET ETTİ

Konya Sanayi Odası (KSO) Başkanı Mustafa Büyükeğen, yönetim kurulu üyeleri ile birlikte Milli Savunma Bakanlığı (MSB) Bakan Yardımcısı Celal Sami Tüfekci’yi ziyaret etti.

Tüfekci’ye hayırlı olsun temennisinde bulunan Başkan Büyükeğen, Konya’nın üretim ve ihracatı ile savunma sanayisi hakkında bilgiler verdi. Başkan Büyükeğen, Bakan Yardımcısı Tüfekci’yi KSO Tarafından, Savunma Sanayii Başkanlığı himayelerinde 23-25 Kasım tarihlerinde gerçekleştirilecek olan 7. Konya Savunma Sanayi Tedarikçi Buluşmalarına davet etti.

MSB Bakan Yardımcısı Tüfekci, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek sanayicilerin bu ülkenin kahramanları olduğunu, bu ülkenin daha çok katma değere ihtiyacı olduğunu söyledi.

Ziyarete Konya Sanayi Odası Başkan Yardımcısı Necip Çimen, Yönetim Kurulu Üyeleri Celalettin Yılmaz ve Ahmet Küçükbacak katıldı.