KSO MECLİSİNE UĞUR İBRAHİM ALTAY KONUK OLDU

Konya Sanayi Odası’nın Kasım ayı meclis toplantısı gerçekleştirildi. Konya Sanayi Odası Başkanı Mustafa Büyükeğen’in odanın aylık faaliyetlerini anlattığı meclis toplantısına Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay Konuk oldu.

KSO Meclis Bakanı Memiş Kütükcü’nün başkanlığında yapılan toplantıda meclis ve meslek komitesi üyelerine  aylık faaliyetler hakkında bilgi veren KSO Başkanı Mustafa Büyükeğen, Konyalı sanayicilerin Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay’dan taleplerini de dile getirdi ve destek istedi.

Konya Sanayi Odası’na ev sahipliğinden dolayı teşekkür eden Başkan Uğur İbrahim Altay ise, belediye olarak şehir genelinde yaptıkları çalışmalar ve planladıkları projeler hakkında bilgiler verdi. Başkan Altay, ayrıca meclis üyelerine ve tüm sanayicilere üretim ve istihdamda gösterdikleri üstün gayretlerden dolayı teşekkür etti.