KSO, OCAK AYI MECLİS TOPLANTISI GERÇEKLEŞTİRİLDİ

Konya Sanayi Odası Ocak Ayı Meclis Toplantısı gerçekleştirildi. Meclis Başkanı Tahir Büyükhelvacıgil'in başkanlığında, online olarak yapılan toplantıda, Konya Sanayi Odası Başkanı Memiş Kütükcü, Odanın ve Konya Organize Sanayi Bölgesi'nin aylık faaliyetleri hakkında bilgiler verdi. Başkan Kütükcü ayrıca, meclis üyelerine Türkiye ve Konya ekonomisine ilişkin değerlendirmelerde bulunan sunum gerçekleştirdi.

Meclis toplantısına Konya Ticaret Odası Tahkim ve Arabuluculuk Merkezi  Divan Kurulu Üyesi Av. ve Arb. H. Murat Güçlü katılarak, tahkim ve arabuluculuk uygulaması hakkında bilgiler verdi.