KSO’NUN MESLEKİ EĞİTİM RAPORLARI MİLLİ EĞİTİM BAKANLIĞI’NA İLETİLDİ

Konya Sanayi Odası (KSO) Başkan Yardımcısı M. Zahid Çatlı ve Yönetim Kurulu Üyesi Ömer Faruk İyibildiren, Ankara’da düzenlenen Mesleki ve Teknik Eğitim Politika Belgesi Tanıtım Toplantısı’na katıldı. Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz ve Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin ile bakan yardımcılarının katılımıyla düzenlenen toplantıda, Mesleki ve Teknik Eğitim Politika Belgesi tanıtıldı.

Toplantıya katılan KSO Başkan Yardımcısı M. Zahid Çatlı ve Yönetim Kurulu Üyesi Ömer Faruk İyibildiren, Milli Eğitim Bakan Yardımcısı Kemal Şamlıoğlu’na Konya Sanayi Odası’nın mesleki eğitimle ilgili yaptığı çalışmaları ve taleplerini içeren iki ayrı rapor sunarak, destek istedi.