SAVUNMA SANAYİ FİRMALARINDAN İNCELEME GEZİSİ

Konya Sanayi Odası ve Cumhurbaşkanlığı Savunma Sanayii Başkanlığı tarafından düzenlenen 'Konya Savunma Sanayii Buluşmaları' kapsamında,  Konyalı firmalara inceleme gezisi düzenlendi.

Konya Sanayi Odası'nın öncülüğünde gerçekleştirilen gezi programı kapsamında, HAVELSAN, ROKETSAN, ASELSAN ve TUSAŞ'tan gelen heyetler, savunma sanayine çalışan ve çalışma potansiyeli bulunan 20 firmayı ziyaret etti.

Ayrıca Cumhurbaşkanlığı Savunma Sanayi Başkanı Prof. Dr. İsmail Demir ve Konya Sanayi Odası Başkanı Memiş Kütükcü de, beraberlerindeki heyetle birlikte bazı firmalara ziyaretlerde bulundu.