TOBB’DAN 64. HÜKÜMET’E TEBRİK ZİYARETLERİ

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Yönetim Kurulu, 64. Hükümet Başbakanı ve bazı bakanlara hayırlı olsun ziyaretlerinde bulundu. TOBB Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu’nun başkanlığında, Konya Sanayi Odası Başkanı, TOBB Yönetim Kurulu Üyesi Memiş Kütükcü’nün de bulunduğu heyet, ilk olarak 64. Hükümet Başbakanı Prof. Dr. Ahmet Davutoğlu’nu ziyaret etti. Ziyarette, Başbakan Davutoğlu’na yeni dönem için hayırlı olsun temennisinde bulunuldu.

TOBB Yönetim Kurulu Üyeleri daha sonra, Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Fikri Işık, Gümrük ve Ticaret Bakanı Bülent Tüfenkci ile Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Binali Yıldırım’ı ziyaret etti.