TÜRKİYE’NİN İHRACAT RAKAMLARI KONYA’DA AÇIKLANDI

Türkiye’nin Temmuz ayı dış ticaret rakamları, Konya Ticaret Odası’nda düzenlenen bir programla, Ticaret Bakanı Mehmet Muş tarafından açıklandı.
Programa Konya Sanayi Odası Başkanı Memiş Kütükcü de katıldı. Türkiye’nin ihracatının temmuz ayında bir önceki yılın aynı ayına göre yüzde 13,4 arttığını kamuoyu ile paylaşan Bakan Muş, Türkiye’nin ihracat performansı ile ilgili de değerlendirmeler yaptı.

TİM Başkanı Mustafa Gültepe ise, Konya’nın ihracatı ile ilgili bilgiler verdi. Gültepe, Konya’nın ihracatının temmuz ayında bir önceki yılın aynı ayına göre yüzde 14,3 ile Türkiye ortalamasının üzerinde arttığını kaydetti.