Duyurular

3.ASKERİ LOJİSTİK VE DESTEK ZİRVESİ - 12/13 ARALIK 2023 - HILTON GARDEN INN ANKARA

duyuru-ust-2.jpg (26 KB)

Sayın Üyemiz,

T.C Milli Savunma Bakanlığı ve T.C. Cumhurbaşkanlığı Savunma Sanayii Başkanlığı destekleriyle Türkiye’de 2. Kez 4-5 Ekim 2022’de Ankara’da “2. Askeri Lojistik ve Destek Zirvesi(DLSS)“ 64 stantlı katılımcı ve 1365 ziyaretçi ile Ankara Sanayi Odası önderliğinde başarıyla düzenlenmiştir. www.dlssummit.org

3. DLSS; 12-13 Aralık 2023’de ASO önderliğinde ilgili tüm kamu kurum ve kuruluşlarının aktif katılım ve desteği ile Ankara’da tekrar düzenlenecektir.

Etkinliğe katılım sağlayacak sektörler:

•             Kara araçları ve alt sistemleri (tüm görev tanımlarına hizmet eden)

•             Kompozit Sanayi

•             Kara havacılık ve havadan nakliye

•             Silah sistemleri, alt sistemler ve mühimmat

•             Roket ve füze sistemleri

•             Elektro-optik ve elektronik sistemler ile lazer ve güdüm sistemleri

•             Elektronik harp sistemleri

•             Keşif, gözetleme ve sınır güvenliği

•             Haberleşme, bilişim ve yazılım sistemleri

•             Lojistik, bakım, onarım ve mühendislik hizmetleri

•             Askeri tekstil, bot ve kamuflaj

•             Balistik çözümler

•             Malzeme, ham madde, yarı-mamul

•             KBRN sistemleri

•             AR-GE

Bu doğrultuda savunma sektörünün önemli temsilcilerinden olan değerli firmanıza III. DLLS’de yer vermek ve firmanızı katılımcılarımız arasında görmek dileğindeyiz.

Zirve bünyesinde stantlı katılım ve konferans programlarına katılım ile ilgili sorularınız için Ercan Yargıcı Beyefendi ile iletişime geçebilirsiniz.

Ercan YARGICI

Mobile :            +90 530 468 69 82