40 KW GÜNEŞ ENERJİ SANTRALİ KURULUM PROJESİ İHALE İLANI

Hizmet Alımı  için ihale ilanı

Konya Sanayi Odası , Mevlana Kalkınma Ajansı  Yenilenebilir Enerji Mali Destek Programı kapsamında sağlanan mali destek ile Konya Sanayi Odası’nda 40 KW GÜNEŞ  ENERJİ SANTRALİ KURULUM PROJESİ için bir hizmet alımı işi ihalesi sonuçlandırmayı planlamaktadır.

İhaleye katılım koşulları, isteklilerde aranacak teknik ve mali bilgileri de içeren İhale Dosyası 1.Org.San.Böl. İstikamet Cad. No:2 Selçuklu/KONYA adresinden veya www.kso.org.tr / www.mevka.org.trinternet adreslerinden temin edilebilir.

Teklif teslimi için son tarih ve saati: 27/06/2016 saat:15:00

Gerekli ek bilgi ya da açıklamalarwww.kso.org.tr  ve  www.mevka.org.tryayınlanacaktır.

Teklifler, 27/06/2016 tarihinde, saat 15 :00’da ve 1.Org.San.Böl. İstikamet Cad. No:2 Selçuklu/KONYA adresinde yapılacak oturumda açılacaktır.

İhale Dosyası