Duyurular

2017/625 SAYILI REGÜLASYONU GEREĞİNCE LABORATUVAR KONTROLÜNDEN GEÇMİŞ ÜRÜNLERİN ANALİZ SONUÇLARINA İTİRAZ PROSEDÜRÜ HAKKINDA

duyuru-ust-2.jpg (26 KB)

Sayın Üyemiz,

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği'nden odamıza gelen yazıda, Ticaret Bakanlığı'na Sofya Ticaret Müşavirliği'nden iletilen yazıya atfen, Kapitan Andreevo Sınır Kapısı'nda gerçekleştirilen bitkisel ve hayvansal ürünlerin analizine yönelik itiraz prosedürü ve ikinci analiz sürecine ilişkin detaylar bildirilmekte olup söz konusu detaylar ekte bilgilerinize sunulmaktadır.

Saygılarımızla,

KONYA SANAYİ ODASI

BAŞKANLIĞI

Ticaret Bakanlığından alınan yazı ve Bulgaristan-Gıda-Güvenliği-Ajansının-14.10.2022-Tarihli-Yazı-Çevirisi