Duyurular

ALİBABA.COM İŞ BİRLİĞİ İLE “E-İHRACAT VE YENİ PAZARLARA ERİŞİM FIRSATLARI” SEMİNERİ HAKKINDA

duyuru-ust-2.jpg (26 KB)

ALİBABA.COM İŞ BİRLİĞİ İLE “E-İHRACAT VE YENİ PAZARLARA ERİŞİM FIRSATLARI”

SEMİNERİ  HAKKINDA

Sayın Üyemiz,

Konya Ticaret Odası ve Alibaba.com’un Türkiye temsilcilerinden TradeFive iş birliği ile 20 Aralık 2022 tarihinde “E-İhracat ve Yeni Pazarlara Erişim Fırsatları Semineri” gerçekleştirilecektir. Programda Alibaba.com’un katılımcı işletmelere avantajlı içerikleri, indirimli fiyatları ve yeni pazar fırsatları hakkında bilgilendirme yapılacaktır.

TradeFive Genel Müdürü Emrah Cora’nın konuşmacı olarak katılacağı ve Alibaba.com’a üye bir firmanın da tecrübe paylaşımını gerçekleştireceği “E-İhracat ve Yeni Pazarlara Erişim Fırsatları Semineri”ne katılımlarınızı bekleriz.

Program Tarihi                : 20 Aralık 2022 Salı

Program Saati                : 14:00

Program Yeri                  : Konya Ticaret Odası – Meclis Salonu

Online kayıt için tıklayınız.

KONYA SANAYİ ODASI

BAŞKANLIĞI