ASANSÖR GÖZETİM VE MUAYENE UZMANI EĞİTİMİ

Sayın Üyemiz,

Konya Sanayi Odası ve TSE Konya Personel ve Sistem Belgelendirme Müdürlüğü’nün müştereken düzenleyecekleri  Asansör Gözetim ve Muayene Uzmanı Eğitim programına katılmak istediğinizi belirterek Odamıza fakslamanızı rica ederiz.

KONYA SANAYİ ODASI BAŞKANLIĞI

TARİH

EĞİTİM PROGRAMI

ÜCRETİ

SINAV ÜCRETİ

KATILIMCI SAYISI

28-29.30-31 Mayıs 2012

ASANSÖR GÖZETİM VE MUAYENE UZMANI EĞİTİMİ

350.-

60.-

Yukarıdaki yapılacak eğitim, talep sayısı en az 30 kişiyi bulunca açılacaktır.

PROGRAM:

09:30 – 12.30   Eğitim

12:30 – 13.30   Yemek Arası

13:30 – 16.00   Eğitim

NOT:Eğitime Makina Mühendisi, Elektrik Mühendisi, Elektrik Elektronik Mühendisleri katılabileceklerdir. Üç gün eğitim dördüncü gün sınav yapılacaktır.Eğitim ücreti KSO veznesine elden veya T.İş Bankası A.Ş. Büsan Şubesi 91033 nolu hesaba en geç eğitimlerden 5 gün önce mesai bitimine kadar ücretinin yatırılması (Kesin kayıt ücret yatırıldıktan sonra yapılacaktır. Yatırılan ücret vazgeçme durumunda geri iade edilmeyecektir.) ve bankaya yatırılan dekontun ise 2489351 numaraya fakslanması gerekmektedir. Eğitim sonunda katılımcılara TSE katılım belgesi verilecektir. Eğitim listeleri başvuru tarihine göre belirlenecektir, sayının yetersiz olması durumunda ise eğitim tarihleri ertelenecektir. ( Ücrete yemek ve dokümanlar dahildir. )

BAŞVURU FORMU İÇİN TIKLAYINIZ