EGE BÖLGESİ SANAYİ ODASI/EGE ENDÜSTRİ A.Ş. TEDARİKÇİ GÜNÜ HAKKINDA

duyuru-ust-2.jpg (26 KB)

EGE BÖLGESİ SANAYİ ODASI/EGE ENDÜSTRİ A.Ş. TEDARİKÇİ GÜNÜ HAKKINDA

Ege Bölgesi Sanayi Odası ve Ege Endüstri A.Ş. firmasının iştiraki ile 23 Kasım 2023 Perşembe günü “Ege Endüstri A.Ş. Tedarikçi Günü” etkinliği gerçekleştirilecektir.

Etkinliğe başvuran tüm firmalar Ege Endüstri A.Ş. yetkilileri tarafından değerlendirilecek olup, yalnızca onaylanan firmalar için yer bilgisi iletilecek ve randevu çizelgesi oluşturulacaktır.

Söz  konusu organizasyon, yerli ve yabancı ana sanayicilerle ülkemizdeki yan sanayi firmalarını buluşturarak aralarında güçlü bağlar kurulması ve her iki taraf için de müşteri portföylerinin geliştirilmesi adına çok önemli bir fırsat sunmaktadır. Ege Endüstri A.Ş. Tedarikçi Günü etkinliğine başvurmak isteyen firmaların aşağıdaki linkte yer alan formu, 09 Kasım 2023 Perşembe günü mesai bitimine kadar doldurması gerekmektedir.

Başvuru formu için Tıklayınız

Bilgilerinize sunarız.