Duyurular

GRUP: 3213 ÖRME KUMAŞ, ÇEŞİTLİ ÖRME EŞYA, BRODE VE NAKIŞ İŞLEME KAPASİTE KRİTERİNİN REVİZYONU HAKKINDA

duyuru-ust-2.jpg (26 KB)

Sayın Üyemiz,

Kapasite Raporlarının Düzenlenmesi Usul ve Esasları'nın 19'uncu maddesi uyarınca kapasite kriterleri Odaların ve Sektör Meclislerin görüşü alınmak suretiyle Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Yönetim Kurulu tarafından belirlenmekte, aynı mevzuatın 14'üncü maddesi kapsamında kapasite raporlarının düzenlenmesinde kriterlere uyulmasının şart olduğu ifade edilmektedir. Ayrıca yeni teknolojiler ve ihtiyaçlar ile değişen koşullar kapsamında, Odalardan ve sektör meclislerinden gelen talepler doğrultusunda kapasite kriterleri güncellenmektedir.

Bu kapsamda "Grup: 3213 Örme Kumaş, Çeşitli Örme Eşya, Brode ve Nakış İşleme" kriteri için güncelleme çalışmalarına başlanmış olup, bu süreçte değerlendirilmek üzere Odamızın görüşlerine ihtiyaç duyulduğu belirtilmiştir. Çalışmalar sonucu oluşan taslak çalışma ekte bilgilerinize sunulmuş olup, kriter ile ilgili bilgi ve görüşlerinizi 28 Eylül 2023  Perşembe günü mesai bitimine kadar bnar@kso.org.tr mail adresine iletmenizi rica ederiz.

Saygılarımızla,

Grup_ 3213 Örme Kumaş, Çeşitli Örme Eşya, Brode ve Nakış İşleme Kriteri Taslağı