Duyurular

İDARİ YARGIDA İŞ YÜKÜNÜN AZALTILMASI AMACIYLA BAZI KANUN VE KANUN HÜKMÜNDE KARARNAMELERDE DEĞİŞİKLİK YAPILMASINA DAİR KANUN TASARISI TASLAĞI GÖRÜŞ ÖNERİSİ

Sayın Üyemiz,

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliğinden alınan bir yazıda; Adalet Bakanlığı Kanunlar Genel Müdürlüğü’nün yazısına atfen, “İdari Yargıda İş Yükünün Azaltılması Amacıyla Bazı Kanun ve Kanun Hükmünde Kararnamelerde Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun Tasarısı Taslağı” hakkında görüş ve önerilerimiz talep edilmektedir.

Bu itibarla Odamız görüşlerinin oluşturulmasında değerlendirilmek üzere ekte yer alan Kanun Tasarısı taslağının tarafınızca incelenerek, görüş ve önerilerinizin 19 Kasım 2015 tarihine kadar Odamız Yazı İşleri Servisine (yaziisleri@kso.org.tr) iletilmesini rica eder, işlerinizde kolaylıklar dileriz.

Saygılarımızla,

KONYA SANAYİ ODASI