Duyurular

KDV’DE YENİ DÖNEM KATMA DEĞER VERGİSİ GENEL UYGULAMA TEBLİĞİ BİLGİLENDİRME SEMİNERİ

Sayın Üyemiz;

Konya Vergi Dairesi Başkanlığı, Konya Ticaret Odası,  Konya Ticaret Borsası, Konya Sanayi Odası ve Konya Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası işbirliğiyle düzenlenen ve Gelir İdaresi Başkanlığı yetkililerinin konuşmacı olarak katılacağı “Katma Değer Vergisi Genel Uygulama Tebliği (İhracatta KDV iadesi, iadede kod sistemine giriş-çıkış vb. hususlarda yapılan değişiklikler)” konulu bilgilendirme seminerine katılımızı bekleriz.

KONYA SANAYİ ODASI

Tarih :        26.05.2014,  Pazartesi