KOBİLERE, ÖĞRENCİLERE HER İŞE VE HERKESE SOSYAL MEDYA ZİRVESİ

Neden Sosyal Medya?

Alışverişin telefonlarımıza kadar girdiği, Sosyal Medya’ya girmeden evden çıkmayan ve akşam “beni ekleyen var mı” diye sosyal medya hesabına girmeden uyumayan bir tüketici kitlesinin hızla arttığı günümüzde;  Eğer büyük kitleler peşindeyseniz ve Sosyal Medya’da yoksanız; aslında siz cephesi olmayan 5 metrelik dükkanda mobilya takımı satmaya çalışıyorsunuz demektir. Her yaştan tüketicilere ulaşmak için, doğru kelimeleri kullanmak, doğru mesajları vermek ve doğru reklamı doğru kişilere ulaştırmak satış ve pazarlamanın olmazsa olmazlarıdır.

İşte tam da bu yüzden; İşyerinizde, İşlerinizde, Kampanyalarınızda, Ödevlerinizde kullanabileceğiniz daha birçok bilgiyi bulabileceğiniz “KTO Sosyal Medya Zirvesi” 25 Şubat 2015 Çarşamba günü Konya Ticaret Odası Konferans Salonunda gerçekleşecektir.

İlgili üyelerimizin bilgilerine rica ederiz.

Saygılarımızla

KONYA SANAYİ ODASI