KONYA “İL YATIRIM DESTEK VE TANITIM STRATEJİSİ” HAZIRLANIYOR

Sayın Üyemiz;

Konya’nın yatırım destek ve tanıtımı konusunda, kurumlar arası etkileşim ve işbirliğini geliştirmek, kısa ve orta vadeli ortak öncelik ve faaliyetleri belirlemek, ilin yatırım destek ve tanıtımı konusunda yaşanılan sorunlara çözümler üretebilmek ve böylece ilin yatırım destek ve tanıtımı konusunda yürütülecek faaliyet ve çalışmalara etkinlik kazandırmak için hazırlanacak stratejide, ilin yatırım destek ve tanıtımına ilişkin gündeminin, toplu, önceliklendirilmiş ve somut eylemlere dökülmüş olarak sunulması amaçlanmaktadır.

Bu kapsamda Konya ilinin yatırım destek ve tanıtım stratejisinin belirlenmesi amacıyla bir çalışma başlatılmıştır. Çalışmada benimsenen en önemli ilke katılımcılıktır. Strateji belgesinin hazırlanması sürecinde ilçelerimizde ve ilimizde faaliyet gösteren özel sektör temsilcilerinin konuyla ilgili görüşleri son derece önemli olup çalışmaya büyük katkı sağlayacağı düşünülmektedir.

Bu çerçevede ekte sunulan Sorun Tespit Formunun doldurulması ve 16 Kasım 2016 Çarşamba günü mesai bitimine kadar konyaydo@mevka.org.tr  adresine gönderilmesini rica eder, hayırlı işler dileriz.

Saygılarımızla

KONYA SANAYİ ODASI