KONYA İNSAN KAYNAKLARI VE İSTİHDAM FUARI - KONİF 2014

Sayın Üyemiz;

İlimizde işgücü arzı ile işgücü talebini merkezi yönetim, yerel yönetim, üniversite ve işverenleri buluşturmak, mesleki eğitim, istihdam ve insan kaynakları konusunda taraflar arasındaki bu işbirliğini kalıcı ve kurumsal hale getirmek, işgücünü arz eden ve arz etmeye hazırlanan kişilere iş piyasası hakkında bilgi vermek, istihdama girişlerini kolaylaştırmak ve çalışma hayatında başarılı olma konusunda rehberlik yapmak, işgücü talep eden firmaları çalışma hayatı konusunda bilgilendirmek ve bunlara işgücü temininde ve istihdam konusunda yardımcı olmak amacıyla, 9-10 Mayıs 2014 tarihinde Mevlana Kültür Merkezinde “II. Konya İnsan Kaynakları ve İstihdam Fuarı (KONİF-2014)”düzenlenecektir.

Konya Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürlüğü, Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Ticaret Odası, Sanayi Odası, Ticaret Borsası ile Esnaf ve Sanatlarlar Odaları Birliği’den oluşan Fuar Tertip Komitesince alınan karar doğrultusunda Mevlana Kültür Merkezinde gerçekleştirilecek “II. Konya İnsan Kaynakları ve İstihdam Fuarı (KONİF-2014)” fuar alanında sınırlı sayıda stand olup, 9 m2 stand bedeli 500 TL'dir. Bu kapsamda, fuarda yer almak isteyen firmaların taleplerini Konya Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürlüğüne bildirmesi gerekmektedir.

Üyelerimizin bilgisine sunulur.

Saygılarımızla.

KONYA SANAYİ ODASI

Detaylı Bilgi ve Başvurularınız İçin:
Konya Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürlüğü Fuar Tertip Komitesi
İrtibat Telefon: