Duyurular

TOBB İL KADIN GİRİŞİMCİLER KURULU VE GENÇ GİRİŞİMCİLER KURULU SEÇMEN LİSTELERİNE İLİŞKİN DUYURU

DUYURU-RESMI.jpg (26 KB)

KONYA SANAYİ ODASI

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Konya İl Kadın Girişimciler Kurulu ve Genç Girişimciler Kurulu İcra Komitesi Seçimleri; TOBB tarafından belirlenen kontenjan dahilinde 19 Ekim 2023 Perşembe günü 10.00 – 17.00 saatleri arasında eş zamanlı olarak Konya Sanayi Odası Kadın ve Genç Girişimci Kurullarının üyelerinin katılımıyla Odamız Giriş Kat Toplantı Salonu’nda gerçekleştirilecektir.

• Seçimler Konya Sanayi Odası Yönetim Kurulunca oluşturulan bir başkan ve iki üyeden oluşan Seçim Sandık Kurulu gözetiminde yapılacaktır.

• Konya Sanayi Odası seçilecek Kadın Girişimciler İl İcra Komitesi Asil Üye sayısı “4”, Genç Girişimciler İl İcra Komitesi Asil Üye sayısı ise “3” dür. Aynı sayıda da yedek üye seçilir.

• Seçmen listeleri 03 Ekim 2023 Salı gününden itibaren Konya Sanayi Odası’nın ilgili ilan panolarında yayımlanmaktadır.

• Konya Sanayi Odası İcra Komitesi üyeliğine aday olmak isteyenler adaylık başvurularını, 11 Ekim 2023 Salı gününden itibaren bir dilekçe ve ekinde aday olabilme şartını tevsik eden ADLİ SİCİL BELGESİ ile birlikte en geç 17 Ekim 2023 Salı günü mesai bitimine kadar Konya Sanayi Odası Genel Sekreterliği’ne yapacaklardır.

• Oy verme işlemleri; gizli oy ve açık tasnif esaslarına göre yapılır. Vekaleten oy kullanılmaz. Seçmen listelerinde adı yazılı olmayanlar oy kullanamaz. Oylar, oy verenin kimliğinin Oda/Borsa veya bir başka resmi kuruluşça verilen belge ile ispat edilmesinden ve listedeki isminin karşısındaki yerin imzalanmasından sonra kullanılır.

Keyfiyet ilgililere ilan duyurulur.

KONYA SANAYİ BAŞKANLIĞI

Ek :  SEÇİM TAKVİMİ