Duyurular

KONYA SANAYİ ODASI (KSO) VE TÜRKİYE EKONOMİ POLİTİKALARI ARAŞTIRMA VAKFI (TEPAV) İŞBİRLİĞİNDE GERÇEKLEŞTİRİLEN KONYA İMALAT SANAYİ GÜVEN ENDEKSİ ANKETİ MAYIS AYI SONUÇLARI AÇIKLANDI

Konya Sanayi Odası (KSO) ve Türkiye Ekonomi Politikaları Araştırma Vakfı (TEPAV) işbirliğinde gerçekleştirilen Konya İmalat Sanayi Güven Endeksi Anketi, Türkiye’nin, yerel düzeyde imalat sanayideki eğilimleri ölçen ilk gösterge oldu. Konya İmalat Sanayi Güven Endeksi ile Konya’da imalat sanayide faaliyet gösteren firmaların nabzı tutulacak ve imalat sanayideki gelişmeler izlenecek. Konya İmalat Sanayi Güven Endeksi ile Konya’daki imalat sanayinin Türkiye geneli ve Avrupa Birliği üye ülkeleri ile karşılaştırılması mümkün hale gelmiştir.

Konya İmalat Sanayi Güven Endeksi Mayıs Ayı Sonuçları
Konya İmalat Sanayi Güven Endeksi Mayıs Ayı Rakamları