Duyurular

KONYA SANAYİ ODASI’NDAN AB UYUM SÜRECİNDE MOTORSİKLET VE BİSİKLET KULLANAN LİSE ÖĞRENCİLERİNE KASKINIZDA AKLINIZDA BAŞINIZDA OLSUN MESAJI!!

Konya Sanayi Odası tarafından ev sahipliği yapılan Konya AB Bilgi Merkezi’nin yürüttüğü liselere yönelik eğitim programı kapsamında Konya İl Emniyet Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü ile 10 Haziran 2015 Çarşamba günü Akören Ali Aşık Çok Programlı Lisesinde 19/02/2014 tarihli 28918 sayılı AB uyum süreci kapsamındaki Bisiklet ve Motosiklet kullanımında Kask Takma Zorunluluğu” trafik kanununa istinaden gerçekleştirilecek “Kaskında Aklında Başında Olsun” projesi eğitimi yapılmış ve uygulamalı trafik dersleri verilmiştir. Program sonunda Konya’nın Akören İlçesinde motor ve bisiklet kullanan lise öğrencilerine Akören İlçe Milli Eğitim Müdürü Sayın Erkan Yakışır ve Konya Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü tarafından 550 adet Kask takdimi yapılmıştır.