KONYA-KAYSERİ SANAYİ ODASI EL ELE

Kayseri Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Boydak başkanlığında Meclis Başkanlık Divanı, meclis ve oda üyelerinden oluşan 40 kişilik heyet Konya Sanayi Odası’nı ziyaret etti. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Konya Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Tahir Büyükhelvacıgil hoşgeldiniz mesajıyla yapmış olduğu konuşmada, Konya ve Türkiye sanayisi ile ilgili bilgi aktardı. Başkan Büyükhelvacıgil, Konya ve Kayseri’nin birbirine yakın iller olmasından dolayı destek ve işbirliğinde ileriye dönük adımlar atılmasından taraf olduğunu belirtti. Daha sonra kürsiye gelen Kayseri Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Boydak, Kayseri sanayisi ile ilgili genel bilgiler verdikten sonra Konya Sanayi Odası Başkanı Tahir Büyükhelvacıgil’in destek ve işbirliği teklifine olumlu baktıklarını belirtti. Karşılıklı işbirliğinin her iki il için çok faydalı olacağını vurgulayan Kayseri Sanayi Odası Başkanı Boydak, ziyaretleri esnasında gösterilen ilgi için teşekkür etti. Kayseri Sanayi Odası heyeti daha sonra Konya Organize Sanayi Bölge Müdürlüğü’ne giderek, buradan bilgi aldı. Kayserili heyet Konya Organize Sanayi Bölgesi’ndeki sanayi tesislerinden Şakalak Tarım Makinaları, IBG Pakplastik(Pakpen), Helvacızade ve Alçelik(Tümosan) tesislerinde gezi ve incelemelerde bulundu. (KSO BASIN BÜROSU)