MAKİNE SEKTÖRÜ İKİLİ İŞ GÖRÜŞMELERİ

Sayın Üyemiz;

Konya Ticaret Odası  tarafından Konya sanayisinin ihracat hacmini geliştirmek üzere Ekim ayında 10 günlük “Makine” sektöründe faaliyet gösteren firmalarımız ile Kolombiya, Peru ve Şili ’de pazar araştırması ve ithalatçı firmalarla ikili iş görüşmeleri (B2B Organizasyonu) gerçekleştirilecektir.

Kolombiya, Peru ve Şili ’ye gidecek olan ticaret heyetimiz görüşmelerini rahatlıkla yapabilmeleri için her firma kendisine ayrılan alanda ilgili muhatapları ile aynı masada oturup yüz yüze görüşme imkânı sağlanacaktır. Tercüman ihtiyacı olan katılımcılara tercüman sağlanacaktır.

B2B ikili iş görüşmeleri sonuç odaklı bir eşleştirme programı olup üyelerimizin tanıtım ve pazarlama maliyetlerini minimuma indirirken maksimum kazanç sağlamak amacıyla organize edilmektedir.

Söz konusu organizasyona katılım bedeli 3.000 Dolar olup katılmayı arzu eden üyelerimiz aşağıda bulunan başvuru formunu doldurup Konya Ticaret Odası Dış Ticaret Servisine tercihen mail ya da faks (osmandogan@kto.org.tr , 3530546)  yoluyla göndermeleri gerekmektedir.

Görüşme programı kontenjanla sınırlı olup görüşmelere katılım için başvuru önceliği esas alınacaktır.

Son Başvuru Tarihi: 17 Haziran 2015 Çarşamba

Başvuru Formu için Tıklayınız.

Saygılarımızla.

KONYA SANAYİ  ODASI