Duyurular

SASAD (SAVUNMA VE HAVACILIK SANAYI IMALATCILAR DERNEGI) VE KONYA SANAYI ODASI ISBIRLIGI ILE DUZENLENEN KONYA ENDUSTRI GUNU, 09 - 10 HAZIRAN 2014

SaSaD

(Savunma Ve Havacılık Sanayi İmalatçılar Derneği)

Ve Konya Sanayi Odası İşbirliği İle Düzenlenen

KONYA ENDÜSTRİ GÜNÜ

09 - 10 Haziran 2014

Yurdumuzdaki savunma sanayii kuruluşlarını çatısı altında bir araya getirerek savunma sanayii sektörünün güçlendirilmesine katkıda bulunmakta olan SASAD ve Konya Sanayi Odası işbirliğinde SASAD üyesi firmalar ile şehrimiz yan sanayi üreticilerin bir araya gelerek işbirliklerinin oluşmasının sağlanacağı Konya Endüstri Günü 09 - 10 Haziran 2014 de Konya Dedeman Otelde gerçekleştirilecektir.

Bu bağlamda şehrimiz sanayicilerinin savunma sanayi ile çalışma yapmak isteyen, çalışma oranlarını artırmak isteyen firmalarımıza yönelik ikili iş görüşmeleri organize edilecektir.

İkili iş görüşmelerine katılmak isteyen firmalarımızın aşağıda yazılı bilgileri en geç 23 Mayıs 2014 Cuma tarihine kadar odamızın  2514499 nolu faksına yada eenkayit@kso.org.tr  e-posta adresine iletmeleri gerekmektedir.

KONYA SANAYİ ODASI

Tarih  :  9 Haziran 2014  Saat: 13:00-18:00

10 Haziran 2014  Saat: 08.30-10.00

Yer    : Konya Dedeman Otel

Katılımcılar: SASAD, SSM, ASELSAN, FNSS, MKEK, STM, TAI, Alp Havacılık,

Pi Makine, Türk Loydu, İPA, TTAF Savunma, Roketsan, Otokar, Tübitak MAM

Gerekli Bilgiler

Firma Açık İsmi

Firma İletişim Bilgileri

Firma İştigal Konusu

Firma yetenekleri (Üretebildiği/Üretebileceği Ürünler

Firmanın Savunma Sanayine Hizmet Verebilecek Yetenekleri

Firma Logosu + İki Adet Ürün Resmi Savunma Sanayi Kitapçığı için

rasimcelik@kso.org.tr adresine mail atılmalıdır.

Görüşmek istediğiniz kurum

Not: Lütfen bu formu doldurarak en geç 23 Mayıs 2014 Cuma  mesai bitimine kadar 2514499 nolu faksa ve eenkayit@kso.org.tr   adresine mail atınız. Form yetersiz kalması halinde ek bir sayfada gönderilebilir.

Detaylı Bilgi İçin: Konya Sanayi Odası-Dış Ekonomik İlişkiler ve Projeler Koordinatörlüğü

Tel   : +90 332 251 06 70 – 154/150  Rasim Çelik
Faks: +90 332 248 93 51 - web: www.kso.org.tr   www.konyacluster.com