TATEF 2004’E KONYALI SANAYİCİLER DAMGASINI VURDU

Konya Sanayi Odası (KSO), üyelerini CNR Expo Center Fuar Merkezi’nde İstanbul Fuarcılık A.Ş.’nin düzenlediği TATEF 2004 Metal İşleme ve Teknolojileri Fuarı ile Hannover Messe Fuarcılığın bu yıl 7.’sini düzenlediği ‘Annofer ve Turkcast 2004 7.Uluslararası Demir, Çelik ve Döküm Teknolojileri Makine ve Ürünleri İhtisas Fuarı’na götürdü. 21-26 Eylül 2004 tarihleri arasında TATEF 2004 Fuarı’na ve 8-11 Eylül 2004 tarihleri arasında ki Turkcast 2004 Fuarı’na en büyük ilgiyi Konyalı sanayiciler gösterdi. Fuarlarda standları gezen Konyalı Sanayiciler, fuarda ticari bağlantı yaparak, makine ekipmanları satın aldı ve sektörlerinde ki gelişmeleri yerinde görme fırsatı buldu. Üyelerinin gelişen teknolojileri takip edebilmesi, yeni pazarlar ve iş olanakları bulabilmesi amacıyla Konya Sanayi Odası’nın düzenlediği fuar organizasyonları ücretsiz olarak gerçekleştirdi. (KSO BASIN BÜROSU)