TERÖRE HAYIR KARDEŞLİĞE EVET MİTİNGİ /TERÖRE KARŞI KARDEŞLİK İÇİN BULUŞUYORUZ.

Sayın Üyemiz,

Bildiğiniz gibi ülkemizde son aylarda terör olayları artmıştır. Pek çok vatandaşımız bu olaylarda hayatını kaybetmiş, polisimiz, askerimiz ve korucularımız şehit edilmiştir. Bir taraftan terör belasını yaşarken, diğer taraftan toplumda artan bir kutuplaşma yaşanıyor olmasından da ayrıca büyük üzüntü ve endişe duyuyoruz.

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği olarak TESK, TİSK, TÜRK-İŞ, HAK-İŞ, MEMUR-SEN, KAMU-SEN, TZOB, TÜSİAD, MÜSİAD, Türkiye Barolar Birliği, TÜRMOB ve diğer Sivil Toplum Kuruluşları, Meslek Örgütleri ve vatandaşlarımızın katılımıyla “TERÖRE HAYIR, KARDEŞLİĞE EVET” demek için 17 Eylül 2015 Perşembe günü saat 16.30’da Ankara – Sıhhiye Meydanında bir yürüyüş düzenlenecektir.

Tarihimizin en geniş katılımlı bu buluşmasına KONYA SANAYİ ODASI olarak otobüs kaldırılacaktır. Katılmayı arzu eden sanayicilerimizin ve çalışanlarının bugün (15 Eylül 2015 Salı) 16.30’a kadar aşağıda irtibat bilgileri verilen Odamız Personeline katılım teyitlerini vermelerini önemle rica ederim.

Saygılarımla,

Memiş KÜTÜKCÜ

TOBB Yönetim Kurulu Üyesi

ve Konya Sanayi Odası Başkanı

Not :Otobüsler saat 11:30 Konya Sanayi Odası önünden hareket edecektir.

İletişim için :  Ayşe GÜMÜŞ ;  251 06 70 (santral)

Seher AKER 251 06 70 -115

Aysun UYSAL 251 06 70 -114