Duyurular

duyuru-ust-2.jpg (26 KB)TIBBİ VE AROMATİK BİTKİLER İLE SÜS BİTKİLERİ AMAÇLI KİRALAMASI YAPILACAK TAŞINMAZLAR

Sayın Üyemiz,

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği İl Müdürlüğü – Milli Emlak Dairesi Başkanlığı’nın Odamıza göndermiş olduğu yazısında; İlimiz, Selçuklu İlçesi, Yazıbelen ve Dağdere Mahallelerinde bulunan ve ekli ilan metninde özellikleri belirtilen taşınmazlar üzerinde, Hazine Taşınmazlarının İdaresi Hakkında Yönetmelik ve 379 sıra sayılı Milli Emlak Genel Tebliği uyarınca tıbbi ve aromatik bitkiler ile süs bitkileri yetiştirilmek üzere kiralama işlemi yapılacaktır.

Bilgilerinize rica ederiz.

Saygılarımızla,