TOBB TÜRKİYE 100 PROGRAMI HK.

Sayın Üyemiz,

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği öncülüğünde, Türkiye Ekonomi Politikaları Vakfı (TEPAV) ve TOBB Ekonomi ve Teknoloji Üniversitesi (TOBB ETÜ) işbirliğinde Türkiye’nin en hızlı büyüyen şirketlerini belirlemek amacıyla ‘TOBB Türkiye 100 Programı düzenlenecektir.

2011 yılından beri yürütülmekte olan ‘TOBB Türkiye 100 Programı’ ile ‘TOBB Türkiye 100 Şirketleri’nin başarıları ulusal yayın organlarında çıkacak haberler aracılığı ile şirketlerin görünürlükleri artacak, görünürlüklerinin artmasıyla yeni müşteri, yatırım, yetenek ve fırsatlara erişimi kolaylaşacaktır.

2021 yılında devam edecek olan ‘TOBB Türkiye 100 Programı’na başvuracak şirketlerin, 2017-2019 dönemindeki yıllık ortalama satış gelirlerinin artış hızı dikkate alınarak değerlendirilecek olup, başvuru kriterini sağlayan şirketler büyüme hızlarına göre sıralanacak, en hızlı büyüyen şirket birinciliği alacaktır.

Türk özel sektörünün dünyayla olan bağlantılarının kuvvetlendirilmesine imkan sağlayacak olan söz konusu programa başvurmak isteyen ve ekte detayları sunulan kriterlere uyan firmaların en geç 31 Mart 2021 tarihine kadar turkiye100.tobb.org.tr adresi üzerinden müraacatta bulunmaları gerekmektedir.

Konya Sanayi Odası

Başkanlığı