TÜRK KIZILAYI SURİYE YARDIM KAMPANYASI HK .

“GÖRMEZDEN GELMEYİN”

Zorlu Kış Şartlarında Suriyelilere Sahip Çıkalım. Yaraları Birlikte Saralım.

Sayın Üyemiz;

Suriye'de 2011 yılında başlayan iç karışıklıklar her geçen gün daha da derinleşiyor. Komşu ülkede yaşanan çatışmalarda binlerce insan yaşamını yitirdi, milyonlarcası ise ellerinden alınan huzuru başka diyarlarda bulmak için umuda yolculuk etti.

Umuda yolculuk eden 4 milyondan fazla Suriyeli komşu ülkelerde, 7 milyon Suriyeli ise ülke içindeki güvenli yerlerde yaşam mücadelesi veriyor. Dünya, Suriye'de yaşanan drama çözüm ararken, Türkiye beş yıldır 2 milyonu aşkın Suriyeli mağdura misafirperverlik ediyor.

Dünya Suriye’de yaşanan drama çözüm ararken Ülkemiz beş yıldır 2 milyonu aşkın Suriyeli mağdurlara misafirperverlik ediyor.100 bin Suriyeli bebek komşunun şefkatli kollarında hayata “merhaba” diyor.

Şimdi ülkelerindeki iç karışıklardan kaçan ve ülkemize sığınan Suriyelileri, ağır kış şartları bir kez daha düşündürüyor. Türk Kızılayı da Suriye'de yaşanan insani krize ve ülkemizde kamplar dışında yaşayan Suriyelilerin durumuna kamuoyunda dikkat çekmek, farkındalığı arttırmak ve yaklaşan kış koşullarını da dikkate alarak insani yardım operasyonuna destek sağlayabilmek amacıyla bir yardım kampanyasını hayata geçirdi.

"Görmezden Gelmeyin" sloganıyla başlatılan yardım kampanyası ile savaş mağdurlarının acil ihtiyaçlarını karşılayacak, yardımsevenler ile mağdurlar arasında köprü olması amaçlanmaktadır.

Bilgilerinize rica ederiz.

KONYA SANAYİ ODASI

NASIL BAĞIŞ YAPABİLİRSİNİZ?

Türk Kızılayı internet sayfası üzerinden “Suriye Yardım Kampanyası” menüsünü kullanarak elektronik işlemle,

168 Türk Kızılayı ücretsiz danışma ve bağış hattından,

Tüm bankaların Kızılay bağış hesaplarına,

*
Tüm GSM operatörleri üzerinden 2868'e boş mesaj yollayarak bağışta bulunabilirsiniz.

*
Bağışlarınızın takibini, web sitemizin bağış sekmesinde yer alan “Bağış Takibi” bölümüne, T.C. kimlik numaranızı veya bağışçı kodunuzu girerek yapabilirsiniz.

100 TL ve üzerinde bağış yapan ve Adres belirten tüm bağışçılarımıza teşekkür belgesi ile geri dönüş yapılmaktadır.

Bağışlarla ilgili daha fazla bilgi almak için 168 Türk Kızılayı ücretsiz danışma ve bağış hattını arayabilirsiniz.