TÜRKİYE-ROMANYA KEK EYLEM PLANI GÜNCELLEMESİ

duyuru-ust-2.jpg (26 KB)Türkiye-Romanya KEK Eylem Planı Güncellemesi

Romanya Karma Ekonomik Komisyon (KEK) 27. Dönem Toplantısı sonucunda imzalanan Protokol ve Eylem Planları üzere 31 Mart 2022 tarihinden günümüze kadar geçen süre içerisinde aşağıda konu başlıkları yer alan hususlarda güncellemeye ihtiyaç duyulduğu ifade edilmektedir: 1. Tarımsal makineler alanında işbirliği 2. Alım heyetleri ve sektörel ticaret heyet ziyaretleri 3. İş ve yatırım forumları Söz konusu eylem planları kapsamında oda/borsalarınızın Romanya ile gerçekleştirdiği ve/veya gerçekleştirmeyi öngördüğü gelişmeleri Birliğimize (hcura@kso.org.tr) iletmelerini rica ederim.