UFUK AVRUPA YEŞİL DÖNÜŞÜM DESTEKLERİ

Sayın Üyemiz;

Türkiye Odalar ve Borsalar birliğinden Odamıza  gelen yazıda Avrupa Yeşil Mutabakatı sonrasındaki gelişmelerin, özelikle 55'e Uyum (fit for 55) kapsamındaki düzenlemelerin firmalar üzerinde büyük etkisi olacağı, Bu sebeple, yeşil dönüşüme uyum sağlama aşamasında firmaları bilgilendirmek amacıyla Ufuk Avrupa Yeşil Dönüşüm Destekleri Webinarı gerçekleştirilecektir. Webinarda, Ufuk Avrupa Programı kapsamında yer alan yeşil dönüşüme ilişkin desteklere ve proje çağrılarına ilişkin bilgi verilecektir. 10 Mayıs 2022 Salı günü saat 10.00'da çevrimiçi olarak gerçekleştirilecek webinarın programı ekte sunulmaktadır.

Bilgilerinize rica ederiz.

Saygılarımızla,