Duyurular

UZMANLAŞTIRILMIŞ MESLEK EDİNDİRME MERKEZİ (UMEM) BECERİ’10” PROJESİ, 2012 YILI MART AYINDA HİZMET VE TARIM SEKTÖRLERİNİ DE İÇİNE ALARAK GENİŞLETİLMİŞTİR.

YETİŞMİŞ ELEMANA MI İHTİYACINIZ VAR?

BU KONUDAKİ TEŞVİKLERDEN Mİ FAYDALANMAK İSTİYORSUNUZ?

BU FIRSATI KAÇIRMAYINIZ!!!

Sayın Üyemiz;

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı, Milli Eğitim Bakanlığı, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği, TOBB Ekonomi ve Teknoloji Üniversitesi (TOBB-ETÜ) ve İŞKUR arasında imzalanan protokol kapsamında 2010 yılında ilk olarak sanayi sektöründe uygulanmaya başlanan “Uzmanlaştırılmış Meslek Edindirme Merkezi (UMEM) Beceri’10”  projesi, 2012 yılı Mart ayında hizmet ve tarım sektörlerini de içine alarak genişletilmiştir.

Söz konusu sektörlerin dahil edilmesine müteakip, ilimizin de içerisinde bulunduğu 5 pilot ilde, İşgücü Piyasası İhtiyaç Analizleri gerçekleştirilmiştir.

Yapılan İşgücü Piyasası İhtiyaç Analizi sonuçlarının kamuoyu ile paylaşılması, projenin yerel ve ulusal düzeyde bilinirliğinin arttırılması amacıyla 05 Ekim 2012 Cuma günü saat 09:30’da Konya Ticaret Odası Konferans Salonunda, aşağıdaki program dahilinde, basına açık “Bilgilendirme ve Tanıtım Toplantısı” düzenlenecektir.

Bilgilerinize rica ederiz.

KONYA SANAYİ ODASI BAŞKANLIĞI

UMEM BECERİ’10

BİLGİLENDİRME VE TANITIM TOPLANTISI PROGRAMI