YEŞİL LOJİSTİK VE YEŞİL TEDARİK ZİNCİRİ SEMİNERİ

Sayın Üyemiz,

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği'nden (TOBB) alınan yazıda, yeşil lojistik ve yeşil tedarik zinciri hakkında işletmeleri bilgilendirmek amacıyla, 25 Mayıs 2021 tarihinde saat 14:00'te internet üzerinden bir seminer gerçekleştirileceği bildirilmektedir.

TOBB organizasyonunda gerçekleştirilecek olan seminerde, Avrupa Yeşil Mutabakatı kapsamında gelişmelerin ticarete etkileri, yeşil tedarik zinciri yönetimi, yeşil satın alma ve yeşil lojistik uygulamalarının faydaları ile etik perspektifinden yeşil tedarik kavramı anlatılacak ve KOBİ'lerin konu hakkındaki soruları cevaplandırılacaktır.

Program ve katılım bağlantıları ekte yer almaktadır.

Bilgilerinizi rica ederiz.

Konya Sanayi Odası