E-TİCARET ONLİNE EĞİTİMİ

E-TİCARET

Online Eğitimi

Sayın Üyemiz;

Konya Sanayi Odası olarak 23 Kasım 2022, saat 14.00-17.00’da “E-TİCARET” online eğitimi düzenlenecektir.

Online Eğitimde;

• A. E-Ticaret Genel Hatlar E-Ticarete Giriş
  • İyi bir web sitesinin tanımı nedir? İyi bir web sitesi kurmak için neler yapmak gerekir?
  • E-Ticaret Nedir? Gelecekte E-ticarette Neler Yaşanacak? E-Ticaretin Avantajları Nelerdir?
  • B2B ve B2C Nedir? Diğer E-Ticaret Kategorileri Nelerdir?
  • Sanal POS (Vpos) Nedir? Sanal POS’un Avantajları Nelerdir? İyi bir Sanal POS hangi özelliklere sahip olmalıdır?
  • B. E-Ticaret Süreçleri ve E-Ticaret'te İş Modelleri
  • Genel Hatlarıyla E-ticaretin Süreçleri
  • Plan Yapmak ve Planlamada Temel Unsurlar
  • Hedef Kitle Belirleme ve Satış Planı Oluşturma
  • Müşteri Analizi ve Rakip Analizi
  • E-Ticaret Sitesi Kurarken Dikkat Edilecek Noktalar
  • E-ticaret Sitesi Kurulum Çalışmaları
  •  C E-Ticarette Başarı
  • E-ticarette Başarılı Olmanın Yolları
  • E-ticarette Etkili Satış Pazarlama Yöntemleri
  • E-ticarette Satışları Artırmanın Yolları

Konuları ele alınacaktır.

Eğitim Yeri: Konya Sanayi Odası aracılığıyla ZOOM uygulaması üzerinden online olarak düzenlenecektir.

Tarih: 23 Kasım 2022

Saat: 14.00 – 17.00

Eğitmen: RAŞİT DOĞAN

RAŞİT DOĞAN KİMDİR?

Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi Yönetim Bilişim Sistemleri Bölümünden mezun olan Raşit Doğan 7 yıldır firmalara dijital pazarlama, sosyal medya ve e-ticaret danışmanlığı yapmaktadır. 2011 yılında TTNET’in Yeteneğe Destek Yaratıcı Ekonomiye Destek Programı kapsamında Türkiye’deki 60 yetenekli genç

arasına seçildi. Bu program kapsamında Koç Üniversitesinde Dijital Medya ve Yeni Trendler eğitimi alarak bu sektöre giriş yaptı. Şu an Retina Dijital şirketi adı altında 5 kişilik bir ekibi var. Dijital Pazarlama ve E-ticaret alanında kurumlara ve kişilere özel eğitimler vermektedir. Şirket olarak Google Partner İş Ortağı’dır. Google Reklamcılığı uzmanlık sertifikalarına sahiptir. Yaklaşık 5000’den fazla kişiye seminer verdi. 500’den fazla kişiye de bireysel ve kurumsal eğitimler verdi. Ayrıca Antalya Bahçeşehir Üniversitesi Sürekli Eğitim Merkezinde “Dijital Pazarlama ve Sosyal Medya” eğitimleri vermektedir. 2013 yılında 5 ay Amerika’da kalarak mesleği ile alakalı eğitimler alma şansı oldu.

Detaylı Bilgi İçin Konya Sanayi Odası-Dış Ekonomik İlişkiler ve Projeler Koordinatörlüğü

Tel   : +90 332 251 06 70 - 144 – Hakan Cura
Faks: +90 332 248 93 51  - mail: hcura@kso.org.tr