İNSAN KAYNAKLARI YÖNETİMİ ONLİNE EĞİTİMİ 1.GÜN

İNSAN KAYNAKLARI YÖNETİMİ

Online Eğitimi

Sayın Üyemiz;

Konya Sanayi Odası olarak 19-20 Ekim 2022, saat 14.00-17.00’da İNSAN KAYNAKLARI YÖNETİMİ” online eğitimi düzenlenecektir.

Online Eğitimde;

• İnsan Kaynakları Yönetimine Giriş ve İnsan Kaynaklarının Stratejik Rolü
  • İş Analizi
  • Mülakat ve Mülakat teknikleri
  • Yetkinliklere Dayalı Eğitim ve Geliştirme
  • Kariyer Yönetimi ve Geliştirme
  • Performans Yönetimi ve Değerlendirmesi
  • Ücretlendirme-Sosyal Halklar-Diğer ödemeler
  • Diğer Uygulamalar.

Konuları ele alınacaktır.

Eğitim Yeri: Konya Sanayi Odası aracılığıyla ZOOM uygulaması üzerinden online olarak düzenlenecektir.

Tarih: 12-13 Ekim 2022

Saat: 14.00 – 17.00

Eğitmen: ERHAN KARAGÖZ

ERHAN KARAGÖZ KİMDİR?

1956 yılında Kars ta doğdu. İlk, orta, lise eğitimini farklı illerde, üniversite eğitimini Diyarbakır Dicle Üniversitesi Eğitim fakültesinde tamamladı. 1978-1984 yılları arasında Milli eğitim Bakanlığına ait çeşitli okullarda İngilizce öğretmeni olarak görev yaptı. 1986- 2010 yılları arasında özel sektörde Satış-Pazarlama-İnsan Kaynakları ve Eğitim Departmanlarında yönetici ve son çalıştığı şirkette Genel Müdür olarak çalışıp emekli oldu. 2011 yılından itibaren Freelance eğitimci olarak Satış Pazarlama, Yönetim, Satın Alma ve İnsan Kaynakları alanında eğitimler vermeye başladı. Milli Eğitim Bakanlığı İnsan Kaynakları uzmanlık-eğitimci belgesi, İnsan Kaynakları Hukuk Bilirkişisi belgesine sahiptir. Konya Ticaret Odası, Abigem Bağımsız eğitimci ve danışmanlığı yapmaktadır.  Konya İnsan Kaynakları Uzmanları (KONİKAD) Derneği kuruculuğu, başkan yardımcılığı görevinde bulunmaktadır. Yönetim sistemleri ve İnsan Kaynakları  konularında çalışmalar yürütmektedir.

Detaylı Bilgi İçin:

Dış Ekonomik İlişkiler ve Projeler Koordinatörlüğü