KOSGEB DESTEK PROGRAMLARI BİLGİLENDİRME TOPLANTISI

KOSGEB

DESTEK PROGRAMLARI BİLGİLENDİRME TOPLANTISI

Sayın Üyemiz;

Türkiye'deki küçük ve orta ölçekli işletmelerin ekonomideki rolünü ve etkinliğini artırmak, rekabet güçlerini artırmak ve sanayide entegrasyonu ekonomik gelişmelere uygun biçimde gerçekleştirmek amacıyla kurulmuş olan KOSGEB Destek Programları işletmelere önemli katkılar sağlamaktadır.

Üyelerimizin KOSGEB Destek programı ve mevcut diğer destekleri hakkında detaylı bilgiye sahip olmaları işletmelerinin bu desteklerden faydalanabilmeleri adına Odamız Konferans Salonunda KOSGEB Destek Programları Bilgilendirmesi Toplantısı yapılacaktır. Seminerde KOSGEB’in tüm destek çağrılarının yanısıra Yeşil Dönüşüm Çağrısı, Ar-Ge İnovasyona yönelik destekler hakkında detaylı bilgi verilecektir.

Tarih                   : 27 OCAK 2023

Eğitim Yeri         :Konya Sanayi Odası