METALIK MALZEME SEÇIMI EĞITIMI

METALIK MALZEME SEÇIMI EĞITIMI

10 Ocak 2024

Sayın Üyemiz,

Konya Sanayi Odası, 10 Ocak 2024 tarihinde, saat 14.00-17.00’de ''Metalik Malzeme Seçimi” eğitimi düzenleyecektir.

Eğitimin Amacı;

Çelik-metal vb. ürünler özelinde imalat çalışmaları gerçekleştiren sanayi firmalarımızın; Malzeme Seçimi ve Çelik Gösterimi,  Hasar Analizi konularında bilgilendirilmesi.

Eğitimde;

Eğitim Yeri: Konya Sanayi Odası Konferans Salonu

Tarih: 10 Ocak 2024

Saat: 14.00 – 17.00

Not: Eğitim ücretsizdir; katılmak isteyen üyelerimizin katılım formunu doldurmaları gerekmektedir.

KAYIT İÇİN TIKLAYINIZ.

Eğitmen: Dr. Mustafa ACARER

Dr. Mustafa ACARER KİMDİR?

1971 yılında Ankara'da doğdu. İlk, orta, lise ve üniversite eğitimini Ankara'da tamamladı. 1993 yılında Gazi Üniversitesi Teknik Eğitim Fakültesi Metal Eğitimi Bölümünden mezun oldu. 1993 – 2000 yılları arasında Dumlupınar Üniversitesi’nde,  2013 yılına kadar da Karabük Üniversitesi’nde çalıştı.

2001 yılında Sakarya Üniversitesinde Doktora eğitimini tamamladı. 2003-2004 Yıllarında İstanbul Teknik Üniversitesi Metalurji ve Malzeme Mühendisliğinde ve  2011 yılında da Amerika Birleşik Devletleri The University of Tennessee’de Doktora sonrası çalışmalar yaptı. TÜBİTAK 1001, SAN-TEZ, TÜBİTAK TEYDEB ve KOSGEB projelerinde araştırmacı, yürütücü ve akademik danışman olarak görev aldı. 2014 yılında Mevlana Kalkınma Ajansı tarafından desteklenen ve Konya Sanayi Odası’nın “TR52 BÖLGESİNDE KAYNAKÇI BELGELENDİRME MERKEZİ” projesi için fizibilite raporu hazırlayan Acarer çok iyi seviyede İngilizce bilmektedir. Halen Selçuk Üniversitesi Teknoloji Fakültesi Metalurji ve Malzeme Mühendisliği Bölümü’nde çalışmaktadır.

Detaylı Bilgi İçin:

Dış Ekonomik İlişkiler ve Projeler Koordinatörlüğü