TEYDEP DESTEKLERİ BİLGİLENDİRME TOPLANTISI

TEYDEP DESTEKLERİ BİLGİLENDİRME TOPLANTISI

6 EYLÜL 2023 ÇARŞAMBA 14:00

Sayın Üyemiz;

Endüstriyel araştırma ve teknoloji geliştirmek; yenilikleri desteklemek; özendirmek; izlemek ve üniversite-sanayi ilişkilerini geliştirmek TÜBİTAK’ın temel işlevleri arasındadır. Bu işlevleri gerçekleştirmek için oluşturulan programlar ve planlanan faaliyetler Teknoloji ve Yenilik Destek Programları Başkanlığı (TEYDEB) tarafından yürütülmektedir.

Bu ana hedef doğrultusunda;

• Özel sektör kuruluşlarının proje esaslı araştırma-teknoloji geliştirme ve yenilikçilik faaliyetlerini,

• Özel sektör kuruluşlarının kendi aralarında, üniversitelerle ve araştırma kurumlarıyla ulusal/uluslararası iş birliği geliştirmesine ve teknoloji transfer mekanizmaları oluşturmalarını,

• Fikirden ürüne, üründen pazara kadar olan girişimcilik süreçlerini sadece maddi olarak değil, eğitim, iş rehberliği, finans kaynaklarına erişim gibi faaliyetlerini,

• Başta KOBİler olmak üzere özel sektörün girişimcilik ve yenilikçilik kapasitesinin geliştirilmesini, destekleyecek programlar yürütmektedir.

Bu kapsamda, 6 Eylül 2023 tarihinde TEYDEB Destekleri Bilgilendirme Toplantısı online olarak gerçekleştirilecektir.

**Toplantı için kayıt oluşturulması gerekmektedir.

**Toplantı linki toplantı öncesinde paylaşılacaktır.

Saygılarımızla,

KONYA SANAYİ ODASI BAŞKANLIĞI