ULUSLARARASI TİCARİ SÖZLEŞMELERİN HAZIRLANMASI

Konum Eğitimler
Eğitmenler Prof. Dr. Musa AYGÜL

Sayın Üyemiz;

Konya Sanayi Odası olarak 2 Kasım 2022, saat 14.00-17.00’de Uluslararası Sözleşmelerin Hazırlanması” online eğitimi düzenlenecektir.

Online Eğitimde;

• Uluslararası Sözleşmelerin Hazırlanması
  • Uyuşmazlıkların Çözüm Yolları

Konuları ele alınacaktır.

Online Eğitime katılmak isteyen üyelerimizin https://www.kso.org.tr/tr-TR/Media/Event/ adresinden kayıt yaptırmaları gerekmektedir.

Not: Eğitime kayıt 90 kişi ile sınırlandırılacaktır. Eğitime kayıt yaptıran katılımcılara eğitim günü erişim bilgileri gönderilecektir.

Eğitim Yeri: Konya Sanayi Odası aracılığıyla ZOOM uygulaması üzerinden online olarak düzenlenecektir.

Tarih: 2 Kasım 2022 Çarşamba

Saat: 14.00 – 17.00

Eğitmen: Prof. Dr. Musa Aygül

MUSA AYGÜL KİMDİR?

Dr. Musa Aygül, 1994 yılında Ankara Üniversitesi Hukuk Fakültesinden mezun olmuştur. Mezun olduktan sonra bir yıl İsveç’te kalmıştır. Dr. Aygül, 1996 yılında Ankara Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Avrupa Birliği Hukuku bölümünde yüksek lisans eğitimine başlamış ve aynı yıl Selçuk Üniversitesi Hukuk Fakültesinde araştırma görevlisi olarak çalışmaya başlamıştır. Dr. Aygül yüksek lisans eğitimini tamamladıktan sonra Selçuk Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Özel Hukuk Bölümünde doktora eğitimine başlamış ve 2005 yılında doktorasını bitirmiştir. Dr. Aygül, 2014 yılında doçent 2022 yılında da profesör olmuştur. Prof. Dr. Musa Aygül halen Selçuk Üniversitesi Hukuk Fakültesi Ticaret Hukuku Anabilim dalında öğretim üyesi olarak çalışmaya devam etmektedir.

Detaylı Bilgi İçin:

Dış Ekonomik İlişkiler ve Projeler Koordinatörlüğü