2025 EMO Makine ve Metal İşleme Fuarı
Sayın Üyemiz,
Konya Sanayi Odası olarak, Konya Ticaret Odası işbirliğiyle Almanya/Hannover’de düzenlenen “2025 EMO Makine ve Metal İşleme Fuarı” iş gezisi vesilesiyle Konya’nın iş dünyasına aktif katılımını sağlamak, sektörle ilgili en son gelişmeleri takip etmek amacıyla 22-26 Eylül 2025 tarihleri arasında Hannover / Almanya’ya fuar ziyaret gezisi düzenlenmesi planlanmaktadır.
Fuarda Sektör olarak; takım tezgâhları, üretim sistemleri, hassas aletler, otomatik malzeme akışı, bilgisayar teknolojileri, endüstriyel elektronik ve aksesuarları ürün grupları yer almaktadır.
- Fuar gezi ücreti çift kişilik odada kişi başı yaklaşık 1.600 Euro dur.
- Yeterli katılımcıya ulaşılmasına müteakip iş gezisi organizasyonu yapılacaktır.
Söz konusu fuar ziyaretine katılmak isteyen üyelerimiz müracaatlarını en geç 30 Mayıs 2025 Cuma günü saat 17.00’a kadar aşağıda bulunan başvuru linkinden kayıt yaptırmaları gerekmektedir. Program kontenjanla sınırlı olup katılım için gezi bedeli ödeme önceliği esas alınacaktır. Vize çıkmaması durumunda uçak ve otel bedelleri katılımcıya yansıtılacaktır.
Odamız ve siz değerli üyelerimiz için son derece yararlı olacağını ümit ettiğimiz bu programa katılmanızı bekler, saygılar sunarız.
ÜCRETE DÂHİL HİZMETLER - Ulaşım gidiş dönüş uçak bileti - Konaklama 4*oda + kahvaltı - Şehir içi transferleri -Türkçe rehberlik hizmeti | ÜCRETE DÂHİL OLMAYAN HİZMETLER - Yurtdışı çıkış fonu - Öğle ve akşam yemekleri - Şahsi harcamalar - Fuar giriş bileti (108.-Euro) - Vize ücreti (235.-Euro) *Programa katılan üyelerimizin vize alabileceklerine dair herhangi bir garanti söz konusu olmayıp, vize çıkmaması durumunda Konya Sanayi Odası sorumlu değildir. |
Son Başvuru Tarihi: 30 Mayıs 2025 Cuma - 17.00
ÖNEMLİ NOT: VİZESİ OLMAYAN VE PROGRAMA KATILIM SAĞLAMAK İSTEYEN ÜYELERİMİZİN BAŞVURULARINI HIZLICA YAPMALARI RİCA OLUNUR.
Detaylı Bilgi İçin
Dış Ekonomik İlişkiler ve Projeler Müdürlüğü
Tel : +90 332 251 06 70 – 142 – Hakan Cura
E - mail: hcura@kso.org.tr