DİJİTAL DÖNÜŞÜM SEMİNERİ

Konum Etkinlikler
Eğitmenler

Sayın Üyelerimiz,

Dijitalleşme ve dijital dönüşüm sanayide ve sürdürülebilirlikte önemli bir noktaya gelmiştir. İşletmelerimizin dijital dönüşüm yolunda yeni yetenekler geliştirmesi ve üretim modellerini buna göre değiştirmesi büyük önem taşımaktadır.

Bu bağlamda, tüm üyelerimize özel olarak ücretsiz dijital olgunlaşma analizi programını sunuyoruz!

12 Haziran 2024 saat 14.00’de Odamızda gerçekleştireceğimiz seminer ile başlayacak olan programımız yıl boyunca devam edecektir.

Neden Katılmalısınız?

- *Dijital Potansiyelinizi Keşfedin:* Firmanızın dijital olgunluk seviyesini öğrenin ve güçlü yönlerinizi belirleyin.

- *Geleceğe Hazırlanın:* Dijital dönüşüm yolunda atmanız gereken adımları görün ve rekabet avantajı kazanın.

- *Ücretsiz ve Kolay:* Kapsamlı bir analiz için tek yapmanız gereken hazırladığımız anketi doldurmak.

Anket Nasıl İşleyecek?

1. *Anketi Doldurun:* Size özel hazırladığımız anketi doldurun.

2. *Analizi Alın:* Anket sonuçlarına göre dijital olgunluk seviyenizi içeren detaylı bir rapor tarafınıza iletilecektir.

3. *Sonuçları Değerlendirin:* Raporunuzu inceleyin ve dijital dönüşüm planınızı oluşturmak için gereken adımları öğrenin.

Program kapsamında yer almak isteyen üyelerimizin seminere katılımlarını rica ederiz

Bu büyük fırsatı kaçırmayın! Sanayinizin dijital geleceğine birlikte yön verelim.