16. MESLEK KOMİTESİ TOPLANTISI YAPILDI

Konya Sanayi Odası, online meslek komitesi toplantıları kapsamında elektrik, elektronik, bilişim ve medikal sektörlerini temsil eden 16. meslek komitesi üyeleriyle bir araya geldi. Toplantıda 16. komite üyelerinin talepleri ve sorunları istişare edildi.

Toplantının açılışında konuşan Konya Sanayi Odası Başkanı Memiş Kütükcü, KSO’nun pandemi döneminde yaptığı çalışmalar ile ilgili bilgiler verdi. Ardından sektörün talepleri ifade edildi.

Toplantıya, Konya Sanayi Odası Başkan Yardımcısı M. Veli Tekelioğlu, Yönetim Kurulu Üyeleri Hüsamettin Sönmez, Hıfsı Soydemir ve Fatih Olgun da katıldı.